Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Olga Gurlukovich

Η Olga Gurlukovich ήταν η κόρη του Sergei Gurlukovich, μητέρα της Sunny και έχει εμφανισθεί στο Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

Στα γεγονότα του tanker Discovery (2007) ήταν στο πλευρό του πατέρα της, Sergei Gurlukovich, ο οποίος με την βοήθεια και του Revolver Ocelot, σκόπευε να αποκτήσει το Metal Gear RAY για την αναβίωση της στρατιωτικής ισχύς της Ρωσίας. To RAY βρισκόταν στο tanker Discovery το οποίο είχαν υπό τον έλεγχο τους οι USMC υπό την αρχηγία του Scott Dolph. Αφού οι Sergei Gurlukovich και Ocelot απέκτησαν τον έλεγχο του tanker o Sergei ζήτησε από την Olga η οποία ήταν έγκυος να φύγει από το tanker και να πάει σε ένα ασφαλέστερο μέρος ώστε να προστατέψει το βρέφος που κυοφορούσε μέσα της. Ωστόσο η Olga δεν υπάκουσε τον πατέρα της και αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο που στάλθηκε. Μάλιστα αμέσως μετά συναντήθηκε με τον Solid Snake με τον οποίο και μονομάχησε. O Snake νίκησε στη μεταξύ τους μονομαχία χρησιμοποιώντας το πιστόλι Μ9 το οποίο είχε τροποποιηθεί ώστε να βάλλει σφαίρες που υπνώτιζαν τον στόχο τους. Αργότερα όταν ο Ocelot σκότωσε τον Sergei και προκάλεσε την βύθιση του tanker η Olga ναι μεν κατάφερε να επιβιώσει αλλά λανθασμένα πίστεψε πως τον θάνατο του πατέρα της προκάλεσε ο Solid Snake από τον οποίο σκόπευε πλέον να πάρει εκδίκηση.

Μετά από την περιπέτεια στο Discovery η Olga ανέλαβε την αρχηγία του μικρού μισθοφορικού στρατού (από Ρώσους μισθοφόρους) που ηγούνταν ο πατέρας της πριν σκοτωθεί από τον Ocelot. Εν τω μεταξύ γέννησε και το παιδί της που ήταν κορίτσι. Ωστόσο οι Patriots προκειμένου να την αναγκάσουν να δουλέψει ως μυστικός πράκτορας για αυτούς της απήγαγαν την μικρή της κόρη.

Αργότερα προσέφερε τις υπηρεσίες και τους μισθοφόρους της στον Solidus Snake και στους Sons of Liberty. To 2009 πήρε μέρος στην κατάληψη του Big Shell Plant υπό την αρχηγία φυσικά του Solidus Snake και για λογαριασμό των Sons of Liberty. Στους Sons of Liberty άνηκαν επίσης οι Vamp, Fortune και Fatman (Dead Cell) καθώς και ο Revolver Ocelot. Ο Solidus από τη μεριά, ηγούμενος των Sons of Liberty ουσιαστικά είχε στραφεί εναντίον των Patriots ωστόσο δεν γνώριζε πως η Olga (όπως άλλωστε και ο Ocelot) δρούσαν ως μυστικοί πράκτορες των Patriots. Αποστολή της Olga ήταν να φροντίσει για την επιτυχία της εκεί αποστολής του Raiden που ως γνωστόν δοκιμάζονταν και από το S3. Μάλιστα η Olga εμφανίσθηκε στον Raiden αλλά και στους Solid Snake και Otacon ως cyborg ninja (χωρίς βέβαια να είναι πραγματικός cyborg ninja) με την ονομασία ‘’Deepthroat’. Έχοντας αυτήν την εμφάνιση μονομάχησε για δεύτερη φορά με τον Solid Snake, αυτή τη φορά στο Big Shell Plant, καθώς εξακολουθούσε να πιστεύει πως ο Snake σκότωσε τον πατέρα της. Αμέσως μετά βέβαια έμαθε από τον ίδιο τον Snake το τι πραγματικά συνέβη στο Discovery και πως ο ίδιος δεν ευθύνεται για τον θάνατο του πατέρα της. Μετά την καταστροφή του Big Shell Plant και την ενεργοποίηση του Arsenal Gear η Olga απεκάλυψε και στον Solidus τον πραγματικό της ρόλο (ότι δούλευε δηλαδή για τους Patriots) με αποτέλεσμα ο τελευταίος να εξοργιστεί και να την θανατώσει με βάναυσο τρόπο. Λόγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, απευθύνθηκε προς τον Raiden που ήταν παρόν στην όλη σκηνή, ζητώντας του να φροντίσει για την ασφάλεια της μικρής της κόρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου