Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

The Philosophers

Οι Philosophers ήταν μια μυστική ομάδα αποτελούμενη από ορισμένα πολύ εύπορα οικονομικά άτομα προερχόμενα από τις Η.Π.Α. την Ε.Σ.Σ.Δ. και την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Οι Philosophers δρούσαν παρασκηνιακά, βρίσκονταν πίσω από πολλά γεγονότα της παγκόσμιας σκηνής που εξυπηρετούσαν την βασική τους επιδίωξη, αυτή του παγκόσμιου οικονομικού και πολιτικού ελέγχου. Μέσω δικών τους ανθρώπων-πρακτόρων ήλεγχαν απόλυτα τις κυβερνήσεις των Η.Π.Α. Ε.Σ.Σ.Δ. και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Ο πρόδρομος ουσιαστικά των Philosophers ήταν η Wisemen Committee, που ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, μια μυστική επίσης ομάδα που την αποτελούσαν οι πιο ισχυροί πολιτικά και οικονομικά άνθρωποι των Η.Π.Α. Ε.Σ.Σ.Δ. και Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Η Wisemen Committee αποτελούσε μια αόρατη δύναμη που δρούσε στο παρασκήνιο, κουνώντας τα νήματα στα τρία αυτά έθνη και ρυθμίζοντας τις παγκόσμιες εξελίξεις προς ιδίων όφελος. Οι δεκαετίες πέρασαν και η δύναμη της Wisemen Committee είχε διογκωθεί υπέρογκα κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτή η μυστική ομάδα παίρνοντας πλέον την ονομασία ‘’The Philosophers” είχε τον απόλυτο πολιτικό και οικονομικό έλεγχο όλης της υφηλίου δημιουργώντας κρίσεις και πολέμους που έκρινε απαραίτητους για την διατήρηση της ισχύος της. Σε κάθε διεθνή οργανισμό και κυβέρνηση του κόσμου διέθετε δικούς της μυστικούς πράκτορες τους οποίους μάλιστα εκπαίδευε σε ειδικά στρατόπεδα. Τα οικονομικά ποσά που συγκέντρωσαν οι Philosophers, που επένδυαν ως επί το πλείστον σε στρατιωτική τεχνολογία πολύ πιο προηγμένη από την υπάρχουσα, ήταν γιγαντιαία και αποφάσισαν να τα μοιραστούν αμέσως μετά το τέλος του 2ου Π.Π.

Ωστόσο λόγω απληστίας και ασυμφωνίας μεταξύ των Philosophers ξέσπασαν εσωτερικές έριδες και διαμάχες με αποτέλεσμα το γιγαντιαίο οικονομικό ποσό να διαιρεθεί και κλειδωθεί σε τράπεζες στην Ελβετία, τον Χονγκ Κονγκ και την Αυστραλία. Οι κωδικοί με τους οποίους μπορούσε κάποιος να ξεκλειδώσει τα κατά τόπους χρηματικά ποσά είχαν αποθηκευτεί σε ένα μικροφίλμ (microfilm). Αυτό το κλειδωμένο πλέον και γιγαντιαίο οικονομικό ποσό έγινε γνωστό ως Philosophers Legacy. Οι Philosophers δεν ήταν πια ενωμένοι καθώς χωριστήκαν σε Αμερικάνους, Σοβιετικούς και Κινέζους Philosophers με κάθε υποομάδα να προσπαθεί να βρει το μικροφίλμ το οποίο φυσικά ήταν το κλειδί για την Philosophers Legacy.

To μικροφίλμ είχε βρεθεί στα χέρια του Volgin ο οποίος το είχε παραλάβει από τον πατέρα του που αποτελούσα ένα είδος οικονομικού διαχειριστή των Philosophers την χρονική περίοδο που η τεράστια περιουσία διαιρέθηκε και κλειδώθηκε στις τράπεζες. Ο Volgin στο Τσελίνογιαρσκ της Ε.Σ.Σ.Δ. μαζί με την παραστρατιωτική του ομάδα, στην οποία συμμετείχε και η Boss μαζί με την Cobra Unit, δρούσε ανεξάρτητα της σοβιετικής κυβέρνησης και με την τεράστια οικονομική βοήθεια της Philosophers Legacy χρηματοδότησε την κατασκευή του Shagohod μια κινητής πολεμικής μηχανής με δυνατότητα εκτόξευσης διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων. Στο Τσελίνογιαρσκ λοιπόν στράφηκε η προσπάθεια των διαιρεμένων Philosophers να αποκτήσουν το μικροφίλμ. Από την μεριά τους οι Κινέζοι Philosophers έστειλαν την EVA η οποία έδρασε για λογαριασμό τους ως διπλός πράκτορας ενώ οι Αμερικάνοι Philosophers έστειλαν τον Ocelot ή Adamska ο οποίος και κατάφερε τελικά να αποκτήσει το μικροφίλμ.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 στο εσωτερικό των Αμερικάνων Philosophers υπήρχαν έντονες αποσχιστηκές τάσεις οι οποίες εκδηλώθηκαν με σαφή τρόπο στα γεγονότα της San Hieronymo Peninsula με τους Zero και Ocelot να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα γεγονότα οδήγησαν τελικά στο τέλος των Philosophers και στην δημιουργία των Patriots με την συμμετοχή, στα αρχικά τους χρόνια τουλάχιστον, και του Big Boss.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου