Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Fatman

O Fatman έτρεφε μεγάλο ενδιαφέρον για τις βόμβες και τις εκρηκτικές ύλες ήδη από μικρή ηλικία. Έχει εμφανισθεί στο Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

Στο κατάστημα ρολογιών των γονιών του κατασκεύαζε βόμβες πολύ μικρής ισχύος που λειτουργούσαν με βάση ωρολογιακό μηχανισμό. Σε ηλικία μόλις 10 ετών κατάφερε να κατασκευάσει την πρώτη του πυρηνική βόμβα! Αργότερα ο Fatman εκπαιδεύτηκε από τον ειδικό πάνω στους εκρηκτικούς μηχανισμούς, Peter Stillman της NYPD. Για τον Stillman, o Fatman ήταν σαν δικό του παιδί. Τον συμβούλευε να χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για τα εκρηκτικά πάντα για καλό σκοπό και ποτέ για να βλάψει ανθρώπους. Ωστόσο ο Fatman διέψευσε τον μέντορα του καθώς δεν θέλησε να ακολουθήσει τις αρχές που του δίδαξε, έγινε παρανοϊκός και τίναξε στον αέρα μια εκκλησία τη στιγμή που υπήρχε κόσμος μέσα. Στην προσπάθεια του ο Stillman να απενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη βόμβα έμεινε παράλυτος.

Αργότερα ο Fatman έγινε μέλος της Dead Cell, και τοποθετούσε ψεύτικες βόμβες σε διάφορες τοποθεσίες, για εκπαιδευτικούς σκοπούς, ώστε να δοκιμάζεται η αποτελεσματικότητα των διάφορων συστημάτων ασφαλείας. Στα γεγονότα του Big Shell Plant το 2009, ως μέλος της Dead Cell, μαζί επίσης με Vamp και Fortune, ήταν με το μέρος του Solidus Snake και των Sons of Liberty. Σε όλη την έκταση του Big Shell, είχε τοποθετήσει βόμβες C4. Μάλιστα τοποθέτησε τις πολλές μικρές C4 στα περιφερειακά τμήμα του Big Shell, οι οποίες θα έπαιζαν παραπλανητικό ρόλο και θα απέκρυπταν ουσιαστικά των ύπαρξη των μεγάλων C4 που ήταν τοποθετημένες στα κεντρικά τμήματα του Big Shell και θα έκαναν την πραγματική ζημιά. Μάλιστα ρύθμισε έτσι τις βόμβες ώστε από την απενεργοποίηση των περιμετρικών C4 να πυροδοτούνται οι κεντρικές C4. Οι Raiden και Solid Snake (ή τότε Iroquois Pliskin) έπεσαν στην συγκεκριμένη παγίδα με αποτέλεσμα μεγάλες ζημιές στο Big Shell και τον θάνατο του Stillman που βρίσκονταν στο Big Shell για να αντιμετωπίσει τον Fatman. Λίγο αργότερα ο Fatman θα χάσει τη ζωή του σε μονομαχία με τον Raiden. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον Ocelot, o Fatman στην πραγματικότητα δεν ήταν με το μέρος του Solidus Snake που εναντιώθηκε των Patriots, αλλά ότι ουσιαστικά ήταν πράκτορας των Patriots που είχε σταλθεί στο Big Shell ώστε να δοκιμάσει τις ικανότητες του Raiden στα πλαίσια του S3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου