Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

The Sorrow

O Sorrow γεννήθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα. Έχει εμφανισθεί στο Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου πολέμησε μαζί με την Boss και την Cobra Unit στο πλευρό των συμμάχων. Συμμετείχε μάλιστα μαζί με τους Cobras και στην συμμαχική απόβαση στην Νορμανδία, τον Ιούνιο του 1944. Εκείνη την περίοδο η Boss γέννησε τον γιο της που ονομάστηκε Adamska (Revolver Ocelot). Πατέρας του παιδιού δεν ήταν άλλος παρά ο Sorrow. Μετά το τέλος του πολέμου, ο Sorrow εργάστηκε ως πράκτορας της Ε.Σ.Σ.Δ. Ωστόσο ο Sorrow έπαιξε και τον ρόλο του διπλού πράκτορα αφού συνεργάστηκε με την Boss για λογαριασμό των Η.Π.Α. δίνοντας εντούτοις ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια κατασκευής του σοβιετικού δορυφόρου Σπουτνικ. Έτσι μετά την αποτυχία της Boss στην αποστολή Ερμής (mercury mission) οι δύο τους μονομάχησαν στο Τσελίνογιαρσκ της Ε.Σ.Σ.Δ. το 1962 με την Boss να σκοτώνει τον Sorrow, τον πατέρα του παιδιού της.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1964, στην ίδια περιοχή, το Τσελίνογιαρσκ, έλαβαν χώρα τα γεγονότα των επιχειρήσεων Virtuous Mission και Snake Eater. O Sorrow ήταν παρόν στα γεγονότα υπό την μορφή πνεύματος το οποίο είχε παραμείνει στην περιοχή μετά τον θάνατο του που προκάλεσε η Boss. Το πνεύμα του εμφανίζεται για πρώτη φορά κατά την συνάντηση της Boss με τον Naked Snake (Big Boss) και Sokolov, καθώς οι τελευταίοι προσπαθούσαν να διαφύγουν από το δάσος του Τσελίνογιαρκς. Μάλιστα λίγο αργότερα ο βαριά τραυματισμένος Naked Snake, δίπλα σε ένα ποτάμι, είδε τα υπολείμματα του Sorrow χωρίς να γνώριζε βέβαια ποιανού ήταν. Ο Sorrow στη συνέχεια εμφανίσθηκε αρκετές φορές στον Naked Snake κατά την διάρκεια της αποστολής του προσφέροντας του μάλιστα και μικρές αλλά πολύτιμες βοήθειες. Ο Sorrow ήταν ορατός μόνο από τον Naked Snake και η παρουσία του συνοδεύονταν από σκοτείνιασμα του ουρανού καθώς και βροχή.

Κάποια στιγμή της αποστολής του, αφού ο Naked Snake διέφυγε της καταδίωξης του Ocelot και της ομάδας του, πηδώντας σε ένα ποτάμι από μεγάλο ύψος, έχασε τις αισθήσεις και περιήλθε σε λιπόθυμη κατάσταση με μεγάλο κίνδυνο να πνιγεί από τα νερά του ποταμού. Καθώς ήταν λιπόθυμος μέσα στο νερό είδε ένα όραμα στο οποίο πολέμησε τον Sorrow ο οποίος του έστελνε δεκάδες μισθοφόρους που είχε προηγουμένως σκοτώσει. Κάποια στιγμή ο Naked Snake προσπάθησε να αγγίξει τον Sorrow ωστόσο δεν το κατάφερε, με τον τελευταίο να εξαφανίζεται. Κατόπιν αυτού ο Naked Snake επανάκτησε τις αισθήσεις του και κατάφερε να σωθεί βγαίνοντας από τον ποταμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου