Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Naomi Hunter


Η Naomi Hunter έχει εμφανισθεί στα: Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

H Naomi γεννήθηκε στην Ροδεσία (σημερινή Ζιμπάμπουε) της Αφρικής. Κατά την διάρκεια του εκεί εμφυλίου πολέμου, τη δεκαετία του 1980, οι γονείς της σκοτώθηκαν από τον Frank Jaeger τον μετέπειτα cyborg ninja Gray Fox. O Jaeger από την μεριά του μετανιώνοντας για αυτή του την απεχθή ενέργεια η οποία στέρησε από την Naomi τους γονείς της σε ιδιαίτερα μικρή ηλικία, αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος την φροντίδα και την κηδεμονία της από τότε και στο έξης χωρίς φυσικά να της αποκαλύψει πως ήταν ο δολοφόνος του πατέρα και της μητέρας της. Μάλιστα οι δυο τους βοηθηθήκαν από τον Big Boss, ο οποίος γνωρίζονταν με τον Jaeger, ώστε να εγκαταλείψουν την Ροδεσία και να μεταναστεύσουν στις Η.Π.Α.

Στις Η.Π.Α η Naomi σπούδασε Βιολογία και απέκτησε διδακτορικό τίτλο στην γενετική με ειδίκευση στην νανοτεχνολογία μέσω γονιδιακής θεραπείας. Στα γεγονότα της Zanzibarland στην κεντρική Ασία το 1999 (επιχείρηση Intrude F014) o Solid Snake πέρα από τον Big Boss κατανίκησε και σκότωσε και τον Frank Jaeger που είχε ταχθεί με το μέρος του Big Boss, προκαλώντας έτσι το μίσος της Naomi για το πρόσωπο του. Το 2002 προσχώρησε στις τάξεις της FOXHOUND ενώ ταυτόχρονα προσελήφθει από την AGTC, μια φαρμακευτική εταιρεία η οποία σε συνεργασία με το αμερικανικό πεντάγωνο ανέπτυσσε μια νέα γενετική θεραπεία για τις επόμενης γενεάς ειδικές δυνάμεις. Εν τω μεταξύ το σώμα του αδερφού της Frank Jaeger, ο οποίος σκοτώθηκε από τον Solid Snake (βλέπε παραπάνω) , κλάπηκε από ένα μέλος των Patriots την Dr. Clark ή γνωστή και ως Para – Medic. H Dr. Clark μετέτρεψε στα εργαστήρια της FOXHOUND το σώμα του Jaeger σε cyborg ninja που έγινε γνωστός ως Gray Fox. Όμως οι Ocelot και EVA, πρώην μέλη των Patriots, κάλεσαν την Naomi με διαταγή να δηλητηριάσει την Clark και να βοηθήσει τον Gray Fox να αποδράσει, όπως και έγινε. Ο θάνατος της Clark και η απόδραση του Gray Fox παρουσιάστηκαν ως δυστύχημα. Λίγο αργότερα η Naomi έγινε διευθύντρια του ιατρικού τμήματος της FOXHOUND και συμμετείχε στο πρόγραμμα FOXDIE, δηλαδή στην ανάπτυξη ενός τεχνικού ιού που προκαλούσε τον θάνατο σε επιλεγμένα άτομα με αναγνώριση του DNA και των νανομηχανών που είχαν στο αίμα τους.

Η ευκαιρία του να πάρει εκδίκηση από τον Solid Snake της δόθηκε όταν κλήθηκε να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες στον Solid Snake στα γεγονότα των Shadow Moses το 2005. Η Naomi παρακολουθούσε την σωματική υγεία του Solid Snake μέσω νανομηχανών που είχαν διοχετευθεί στο αίμα του με ένεση. Ωστόσο μαζί με τις νανομηχανές, μετά από διαταγή του Jim Houseman, υπουργού άμυνας των Η.Π.Α. κατά την διάρκεια των γεγονότων στα Shadow Moses, διοχετεύτηκε στο αίμα του Snake και ο FOXDIE σε τέτοια μορφή όμως που δεν θα προκαλούσε τον θανατό του στο άμεσο μέλλον όπως προκάλεσε στον Kenneth Baker, DARPA Chief ή Liquid Snake. Ωστόσο η Naomi επιζητώντας ακόμη την εκδίκηση από τον Snake επιχείρησε να τροποποιήσει τον ιό ώστε να προκληθεί σε αυτόν ο θάνατος μέσα σε λίγες ώρες. Ωστόσο τα σχέδια της διέρρευσαν στο υπουργείο άμυνας των Η.Π.Α. και τελικά συνελήφθει. Μέσα από το κελί της κατάφερε τελικά να βρει έναν πομπό μέσω του οποίου επικοινώνησε με το Snake αποκαλύπτοντας του την πραγματική φύση και τα σχέδιο με τον ιό FOXDIE. Στο τέλος της αποστολής του Snake στα Shadow Moses έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει πως ο Snake δεν ευθύνονταν για τον θάνατο του Gray Fox έπαψε να τον μισεί πλέον αλλά ταυτόχρονα έμαθε από τον ίδιο τον Snake την τραγική αλήθεια, πως δηλαδή ο Gray Fox σκότωσε τους γονείς της στην Ροδεσία. Το τελευταίο το ζήτησε ο ίδιος ο Gray Fox λίγο πριν σκοτωθεί από το Metal Gear REX που ήλεγχε ο Liquid Snake.

H Naomi παρέμεινε στην φυλακή και κάποια στιγμή απελευθερώθηκε από τον Liquid Ocelot ο οποίος είχε στραφεί εναντίον των Patriots. Ο Liquid Ocelot έβγαλε την Naomi από την φυλακή ώστε αυτή να αναλύσει και να σπάσει τους κωδικούς του Sons of Patriots ή SOP, ενός συστήματος που αναπτύχθηκε από την AT Security και προσέφερε απόλυτο έλεγχο των μάχιμων μονάδων σε μία σύρραξη, από την σωματική και ψυχική τους κατάσταση ως την καθοδήγηση τους στο πεδίο της μάχης. Στην νότια Αμερική απεκάλυψε στον Snake πως ο ιός FOXDIE μέσα του μεταλλάχθηκε και πλέον μπορούσε σε λίγους μήνες να προσβάλει κάθε άλλον άνθρωπο καθιστώντας έτσι τον Snake ουσιαστικά ένα ζωντανό όπλο μαζικής εξαφάνισης. Αργότερα διασώθηκε τελικά από τον Snake και οδηγήθηκε στο αεροπλάνο – βάση των Snake, Otacon και της Sunny, κόρης της Olga Gurlukovich. Εκεί εμπιστεύθηκε στην Sunny την ολοκλήρωση του FOXALIVE, ένα πρόγραμμα ιός που μπορούσε να καταστρέψει την βασική AI των Patriots, την JD. Τελικά η Naomi άφησε την τελευταία της πνοή στα Shadow Moses καθώς μετά από τις πολυετείς της έρευνες ο οργανισμός έφερε υψηλά ποσά ραδιενέργειας, μάλιστα μέσα στο αίμα της έφερε και νανομηχανές οι οποίες της προσέφεραν μια μικρή παράταση ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου