Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Volgin

Ο Yevgeny Borisonovitch Volgin γνωστός και ως Volgin γεννήθηκε στην Ρωσία στις αρχές της δεύτερης δεκαετίας του 20ου αιώνα. Έχει εμφανισθεί στο Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Ο Volgin σε νεαρή ηλικία έγινε πρωταθλητής του μποξ στην Ε.Σ.Σ.Δ. Αργότερα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, υπηρετώντας στον σοβιετικό στρατό, πήρε μέρος στην σφαγή των Πολωνών αξιωματικών στο Katyn ως μέλος της σοβιετικής μυστικής αστυνομίας NKVD. Επίσης ήταν από αυτούς που σκότωναν Σοβιετικούς στρατιώτες οι οποίοι στο ανατολικό μέτωπο, στον πόλεμο κατά των Γερμανών, λιποτακτούσαν ή δείλιαζαν να πολεμήσουν. Συμμετείχε επίσης στην καταστολή εξεγέρσεων και επαναστάσεων στην Ανατολική Γερμανία και στην Ουγγαρία το 1953 και το 1956 αντίστοιχα. Πριν τα γεγονότα του Metal Gear Solid 3: Snake Eater, ο πατέρας του, Boris Volgin ο οποίος διέθετε την Philosophers Legacy πέθανε με αποτέλεσμα να την κληρονομήσει και να την έχει στην κατοχή του ο Volgin.

Στα γεγονότα του Metal Gear Solid 3: Snake Eater ο Volgin, είχε ήδη επαναστατήσει και αποκοπεί από κάθε δεσμό και έλεγχο από την σοβιετική κυβέρνηση και στρατό, ιδρύοντας ουσιαστικά μια παραστρατιωτική ομάδα. Είχε στο πλευρό του την Boss, η οποία στην Ρωσία ήταν γνωστή ως ‘’Voyevoda’’. Ωστόσο δεν είχε ιδέα πως η Boss στην πραγματικότητα δεν ήταν με το μέρος του αλλά δρούσε ως πράκτορας των Η.Π.Α. με σκοπό την απόκτηση της Philosophers Legacy. Κατά την Virtuous Mission και αφού ο Volgin, μαζί βέβαια και με την βοήθεια της Boss, νίκησαν τον Big Boss πάνω σε μία γέφυρα, στη συνέχεια εκτόξευσε έναν mini πυρηνικό πύραυλο αμερικανικής κατασκευής (γνωστό ως Davy Crockett) προς τις εγκαταστάσεις όπου ο Sokolov έκανε την ερευνά του, προκαλώντας μια πυρηνική έκρηξη και δίνοντας την λανθασμένη εντύπωση στους Σοβιετικούς ότι για την πυρηνική έκρηξη μέσα στο έδαφος του ευθύνονταν οι Αμερικάνοι (λόγω της αμερικάνικης κατασκευής του πυραύλου).

Ο Volgin φαίνεται να είχε bisexual χαρακτήρα καθώς ερωτοτροπούσε με τον Major Raikov! Kατά την Operation Snake Eater κατάφερε να συλλάβει τον Big Boss την στιγμή που εκείνος μιλούσε με τον Sokolov. Στην συνέχεια τον βασάνισε με τον Big Boss να χάνει το δεξί του μάτι, στη συνέχεια βέβαια απέδρασε. Αργότερα ο Volgin εντόπισε για άλλη μια φορά τον Big Boss καθώς αυτός τοποθετούσε C4 εκρηκτικά γύρω από το Shagohod, το μεγάλο όπλο του Volgin, με δυνατότητα εκτόξευσης διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων. Αφού συνέλαβε τον Big Boss με την βοήθεια της Boss και του Adamska (Ocelot) στη συνέχεια μονομάχησε μαζί του αλλά ηττήθηκε. Κατά την διάρκεια της μεταξύ τους μονομαχίας ο Adamska (Ocelot) αρνήθηκε να βοηθήσει τον Volgin. Μετά λοιπόν την ήττα του Volgin ο Big Boss απέδρασε μαζί με την EVA, που οδηγούσε την μηχανή της. Ο Volgin, που ήταν ακόμη ζωντανός, άρχισε να τους καταδιώκει οδηγώντας το Shagohod. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης προκειμένου ο Volgin να φθάσει τον Big Boss και την EVA σκότωνε ακόμη και τους δικούς του άντρες που στέκονταν ως εμπόδια στον δρόμο. Τελικά ο Volgin δεν κατάφερε τίποτε άλλο παρά να σκοτωθεί από τον Big Boss ο οποίος για αυτή του την πράξη έγινε ήρωας ακόμη και στην Ε.Σ.Σ.Δ. καθώς για τους Ρώσους ο Volgin ήταν ένα παρείσακτο και ανεπιθύμητο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου