Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Meryl Silverburgh

H Meryl Silverburgh έχει εμφανισθεί στα: Metal Gear Solid και Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

H Meryl ήταν ο καρπός της παράνομης σχέσης του θείου της, Roy Campbell, με την γυναίκα του αδελφού του, Matt Campbell. Ωστόσο η Meryl έμαθε το παραπάνω μόλις μετά τα γεγονότα στα Shadow Moses. Όταν ο Matt Campbell σκοτώθηκε στον πόλεμο του Κόλπου, η Meryl υιοθέτησε το επώνυμο της μητέρας της, ‘’Silverburgh’’. Μεγάλωσε σε μία οικογένεια με μακρά στρατιωτική παράδοση. Από μικρή εκπαιδεύονταν στην τέχνη του πολέμου. Θαύμαζε την FOXHOUND, σε μία εποχή στην οποία ο Solid Snake και ο Roy Campbell ήταν ενεργά μέλη της.

Στα γεγονότα των Shadow Moses, στο αρχιπέλαγος Fox της Αλάσκας το 2005, πρωτοσυναντήθηκε με τον ζωντανό θρύλο Solid Snake. H Meryl είχε βρεθεί στις πυρηνικές εγκαταστάσεις των νησιών Shadow Moses ως αντικαταστάτης κάποιου άλλου ατόμου, ωστόσο εν τω μεταξύ η τρομοκρατική ομάδα του Liquid Snake, αποτελούμενη από πρώην μέλη της FOXHOUND και γενετικά τροποποιημένους στρατιώτες, κατέλαβε τις εγκαταστάσεις με την Meryl να φυλακίζεται. Συναντήθηκε με τον Solid Snake αμέσως μετά τον θάνατο του DARPA chief Donald Anderson. Τον ερωτεύτηκε σχεδόν αμέσως. Εκείνη την περίοδο η Meryl ήταν ακόμη ένας άπειρος πολεμιστής που νόμιζε πως ο πόλεμος είναι ένα παιχνίδι. Η όλη θεώρηση που είχε, γκρεμίστηκε όταν τραυματίστηκε σοβαρά από την Sniper Wolf. Η Meryl ήταν πια, ξανά, όμηρος των τρομοκρατών και συγχρόνως βαριά τραυματισμένη. Τελικά διασώθηκε από τον Snake, και οι δύο τους απέδρασαν από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις των Shadow Moses.

Μετά από τα γεγονότα στα Shadow Moses, οι Meryl και Snake έζησαν για ένα μικρό χρονικό διάστημα μαζί. Ωστόσο ο Snake πιστεύοντας πως ποτέ δεν θα μπορούσε να ζήσει μία ανθρώπινη, ήρεμη ζωή, αλλά πάντα θα τον καλούσε η δράση εγκατέλειψε την Meryl. Η Meryl από την μεριά της εξακολουθούσε να είναι ερωτευμένη μαζί του. Εν τω μεταξύ έγινε αρχηγός μια μικρής στρατιωτικής ομάδας, της Rat patrol 01 και έμαθε πως δεν είναι ανιψιά αλλά κόρη του Roy Campbell.

To 2014 στα γεγονότα του Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, η Meryl, ως αρχηγός της Rat Patrol 01, είχε αναλάβει μία μυστική αποστολή με σκοπό την απαγωγή του Liquid Ocelot, ο οποίος βρίσκονταν κάπου στην Μέση Ανατολή. Κατά την διάρκεια της αποστολής της, η Meryl συναντήθηκε με τον Snake, σχεδόν μετά από εννέα χρόνια. Ο Snake την πληροφόρησε πως ήταν απεσταλμένος του πατέρα της, Roy Campbell, για τον οποίο η Meryl έτρεφε μεγάλη αντιπάθεια. Αργότερα, μετά από το επιτυχές πέρας της αποστολής του Snake, η Meryl βελτίωσε σημαντικά την προσωπική της σχέση με τον πατέρας της και επίσης παντρεύτηκε τον Johnny Sasaki, ο οποίος ήταν ένα από τα μέλη της Rat Patrol 01.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου