Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Vamp


Ο Vamp έχει εμφανισθεί στα Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty και Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

Γεννήθηκε στην Ρουμανία. Μία ημέρα, καθώς βρίσκονταν με την οικογένεια του σε μία εκκλησία πραγματοποιήθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλα τα μέλη της οικογένειας του εκτός από αυτόν. Έμεινε για κάποιες ημέρες στα συντρίμμια και προκειμένου να επιβιώσει έτρωγε το κρέας από τους συγγενείς του (!) και έτσι άρχισε να του αρέσει το αίμα! Για αυτό το λόγο πήρε την προσωνυμία ‘’Vamp’’. Υπάρχει όμως και μία άλλη άποψη, αυτή του Solid Snake, που λέει πως ο χαρακτηρισμός Vamp, αναφέρεται στον bisexual (!) χαρακτήρα που έχει ο Vamp.

Στα γεγονότα του Big Shell Plant, το 2009, o Vamp ως μέλος της Dead Cell ήταν με μέρος του Solidus Snake και των Sons of Liberty. Στο Big Shell, ο Vamp δέχτηκε θανάσιμα τραύματα από τον Raiden, μάλιστα μονομάχησαν δύο φορές μεταξύ τους με τον Raiden και στις δύο περιπτώσεις τελικό νικητή, ωστόσο, κατά υπερφυσικό τρόπο κατάφερε να επιβιώσει. Μάλιστα προκάλεσε και τον θάνατο, της αδελφής του Otacon, Emma Emmerich, προκαλώντας της θανάσιμα τραύματα με το μαχαίρι του. Στο Big Shell ο Vamp είχε πολύ στενή σχέση και αφοσίωση με ένα άλλο μέλος της Dead Cell, την Fortune, κόρη του Scott Dolph.

Στα γεγονότα του ΜGS4: Guns of the Patriots το 2014, o Vamp αυτή τη φορά στάθηκε στο πλευρό του Liquid Ocelot. Για άλλη μία φορά τάχθηκε σε στρατόπεδο που ήταν ενάντια στα σχέδια των Patriots. O Solid Snake τον εντόπισε σε μία ορεινή περιοχή της λατινικής Αμερικής, για πρώτη φορά με τα γεγονότα του Big Shell Plant. Εκεί ο Vamp μονομάχησε με τον Raiden που είχε πλέον την μορφή ενός cyborg ninja με το αποτέλεσμα της μάχης μάλλον να είναι ισόπαλο, ενώ λίγο αργότερα πυροβολήθηκε στο μέτωπο από τον Snake ωστόσο και πάλι το τραύμα αν και θανάσιμο για ένα φυσιολογικό άνθρωπο, δεν επέφερε τον θάνατο στον Vamp. Στα Shadow Moses o Vamp μονομάχησε αυτή τη φορά με τον Solid Snake και ηττήθηκε ωστόσο δεν σκοτώθηκε. Αμέσως μετά μονομάχησε για τέταρτη φορά με τον Raiden ο οποίος και νίκησε κατά κράτος, με τον Vamp να είναι εξαντλημένος με δεκάδες τραύματα, αλλά ακόμη και έτσι δεν ήταν νεκρός. Η ‘’αθανασία’’ του οφείλονταν σε ειδικές nanomachines που του είχε περάσει με ένεση στο αίμα του, η Naomi Hunter. Καθώς λοιπόν ο Vamp ήταν πεσμένος κάτω και ανήμπορος να προβάλει αντίσταση, η Naomi Hunter του έδωσε μία ένεση που περιείχε ουσίες που κατέστρεφαν τις συγκεκριμένες nanomachines με αποτέλεσμα ο Vamp να πεθάνει, πλέον οριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου