Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Emma Emmerich

Η Emma Emmerich, αλλιώς γνωστή και ως ‘’ΕΕ’’ ήταν θετή αδελφή του Hal Emmerich (Otacon). Έχει εμφανισθεί στο Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

H Emma μεγάλωσε μαζί με τον θετό της αδελφό Hal Emmerich (Otacon), τον πατριό της (πατέρας του Otacon, Huey Emmerich) και την μητέρα της. Η σχέση της Emma με τον Otacon ήταν πολύ καλή μέχρι την ηλικία των έξη ετών όταν ένα τραγικό συμβάν συγκλόνισε την οικογένεια. Ο πατριός της αυτοκτόνησε στην πισίνα του σπιτιού της οικογένειεας όταν έμαθε πως ο γιος του Otacon διατηρούσε ερωτική σχέση με την γυναίκα του, μητέρα της Emma. Καθώς πνιγόταν παρέσυρε στα νερά και την Emma η οποία κινδύνεψε και αυτή να πεθάνει, αλλά τελικά κατάφερε από μόνη της να σωθεί. Όλη αυτή η περιπέτεια της δημιούργησε από τότε μεγάλη φοβία για το νερό. Επίσης, καθώς προσπαθούσε να σωθεί καλούσε απεγνωσμένα για βοήθεια, τον Otacon, ο οποίος εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στο κρεβάτι μαζί με την μητριά του. Την στιγμή που η Emma είχε ανάγκη τον Otacon περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αυτός ήταν απών. Από τότε η Emma διατηρούσε ένα άσβεστο μίσος για τον θετό της αδελφό. Ο Otacon τελικά εγκατέλειψε την οικογένεια για να πάει στο MIT ενώ η Emma μαζί με την μητέρα της, πήγαν στην Αγγλία.

Στην Αγγλία η μητέρα της παντρεύτηκε άλλον άντρα (ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά την Emma) ενώ η Emma σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης προγραμματισμό τεχνητής νοημοσύνης (A.I.). Από κάποιο σημείο και μετά έκοψε κάθε επαφή και με την μητέρα της. Τον Ιανουάριο του 2000 ήταν ένα από τα μέλη μιας ομάδας hackers που κατάφερε να διεισδύσει στα αρχεία της αμερικάνικης NSA. Μετά από αυτό το συμβάν προσελήφθη από την NSA. Το 2005, όταν έλαβαν χώρα τα γεγονότα στα νησιά Shadow Moses στην Αλάσκα, έμαθε για την εκεί ανάμειξη του Otacon. To 2007 άφησε να διαρρεύσουν πληροφορίες στην Philanthropy, που ίδρυσαν οι Solid Snake και Otacon, για την ύπαρξη του Metal Gear RAY. Στην Philanthropy ως όνομα της πηγής από την οποία προέρχονταν οι σχετικές πληροφορίες εμφανίζονταν το ‘’EE’’. Τελικά η Emma στρατολογήθηκε από τους ίδιους τους Patriots ώστε να εργαστεί πάνω στον προγραμματισμό μιας προηγμένης AI, της GW, μέσω της οποίας οι Patriots σκόπευαν να ελέγχουν και να φιλτράρουν την παγκόσμια ροή πληροφοριών. Από τη μεριά της η Emma ελάχιστα γνώριζε για τους Patriots και τους σκοπούς τους.

Στα γεγονότα του Big Shell Plant το 2009, η Emma απετέλεσε, μεταξύ και υπολοίπων όπως ο πρόεδρος των Η.Π.Α. James Johnson, όμηρο της τρομοκρατικής ομάδας του Solidus Snake, γνωστής ως Sons of Liberty. Μάλιστα οι τρομοκράτες είχαν εμβολιάσει την Emma με μία ουσία η οποία της παρέλυσε τα πόδια ώστε να της είναι ουσιαστικά αδύνατο να διαφύγει από την περιοχή του Big Shell Plant όπου κρατούνταν. Τελικά ο Raiden κατάφερε να την εντοπίσει και να την διασώσει αφού διέσχισε μόνος του και αργότερα μαζί της, τμήματα του Big Shell πού είχαν πλημμυρίσει με νερό. Ως γνωστό η Emma είχε φοβία με το νερό αλλά ο Raiden μιλώντας την, την βοήθησε να ξεπεράσει τον συγκεκριμένο φόβο. Προκειμένου η Emma και o Raiden να φθάσουν στους Solid Snake και Otacon διέσχισαν μια περιοχή με σωλήνες πετρελαίου. Εκεί εμφανίσθηκε ο Vamp o οποίος και άρπαξε την Emma. Ο Raiden κατάφερε να τον πυροβολήσει στο μέτωπο αλλά ο Vamp πριν πέσει στο θαλασσινό νερό μαχαίρωσε την Emma προκαλώντας την ακατάσχετη αιμορραγία. H Emma πέθανε τελικά στα χέρια του Otacon. Προτού πεθάνει είπε στον Otacon πως πάντα τον αγαπούσε και δεν έχει κανένα μίσος για αυτόν. Ο Οtacon ξέσπασε σε λιγμούς με τον Solid Snake να του δίνει κουράγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου