Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

The End

O The End, αλλιώς γνωστός και ως ‘’Ancient Sniper’’ (αρχαίος σκοπευτής) γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1860. Κατά την διάρκεια της ζωής του συμμετείχε σε αρκετούς πολέμους και αποτέλεσε μέλος της Cobra Unit. Έχει εμφανισθεί στο Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

O The End θεωρείται από πολλούς ως ο μεγαλύτερος sniper όλων των εποχών και πατέρας όλων των σύγχρονων sniper τεχνικών και μεθόδων. Ο ίδιος μπορούσε να κάθεται καρτερικά σε μία θέση και να περιμένει τον στόχο του για ημέρες ή εβδομάδες χωρίς να κουνηθεί, να πιει ή να φάει! Αυτό οφείλονταν σε μια υπερφυσική ικανότητα που είχε, που λειτουργούσε με παρόμοιο τρόπο όπως λειτουργεί η διαδικασία της φωτοσύνθεσης στα φυτά!

Λίγο πριν τα γεγονότα της Virtuous Mission και Snake Eater (Αύγουστος 1964) o The End είχε ήδη ξεπεράσει τα 100 έτη ζωής και συνέχιζε να είναι μάχιμο μέλος της Cobra Unit που είχε ιδρύσει η Boss πριν από την συμμαχική απόβαση στην Νορμανδία (6 Ιουνίου 1944). Κατά τη διάρκεια της μάχης, λόγω της πολύ μεγάλης του ηλικίας, τον The End τον έπιανε ο ύπνος! Ωστόσο είχε άριστη παραλλαγή (camouflage) φτιαγμένη από τον ίδιο, χάρη της οποίας ήταν εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί η θέση του σε ένα πυκνό δασώδες περιβάλλον. Μάλιστα ο εντοπισμός της θέσης του γινόταν ακόμη δυσκολότερος καθώς ο The End είχε την ικανότητα να φέρνει την θερμοκρασία του σώματος του πολύ κοντά σε αυτήν του περιβάλλοντος με αποτέλεσμα να μην εντοπίζεται από θερμικά κιάλια. Αλλά ακόμη και αν εντοπίζονταν από τον εχθρό, διέφευγε συνήθως με την χρήση χειροβομβίδων λάμψης (stun grenades). Το αγαπημένο του όπλο ήταν ένα mosin nagant τυφέκιο. Με αυτό το τυφέκιο έδωσε την τελευταία μάχη της ζωής του, απέναντι στον Naked Snake (Big Boss) το 1964 στα δάση της Ε.Σ.Σ.Δ.

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει ένα μικρό τρικάκι με τον End που δίαβασα κάπου και το διοκίμασα και τελικά αποδίχτηκε αληθινό.Πρωτού αντιμτωπήσει κάποιος τον End αν πάει στις ρυθμίσεις του PS2/της κονσόλας.(οταν ξεκινάτε τη κονσόλα χώρις κάποιο cd και πάτε στα options αν δεν κάνω λάθος)Αν γυρίσετε το ρολοϊ του ps2 χρόνια μπροοστά(15-20 ειναι ΟΚ)και μετά συνεχίσετε το παιχνίδι δεν θα αντιμετωπήσετε τον End γιατι θα έχει παιθάνει μετά απο τόσα χρόνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή