Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Καλώς ήλθατε!

Το παρόν ιστολόγιο έχει ως στόχο την ενημέρωση των Ελλήνων fans του MGS franchise με νέα γύρω από τη σειρά, τα MGS games που πρόκειται να κυκλοφορήσουν καθώς και νέα γύρω από τους βασικούς συντελεστές και δημιουργούς των MGS games. Η όλη προσπάθεια είναι καθαρά ερασιτεχνική και προς το παρόν τουλάχιστον υποστηρίζεται από ένα άτομο, τον υποφαινόμενο, δηλαδή εμένα “BigBOSS” που ειμαι και δημιουργός του ιστολογίου, οπότε προκαταβολικά ζητάω συγγνώμη για περιπτώσεις που το ιστολόγιο δεν ανανεώνεται συχνά με ειδήσεις γύρω από το MGS franchise. Όποιος θέλει να συμμετάσχει ας μου στείλει email για περεταίρω λεπτομέρειες. Καλή ανάγνωση!

7 σχόλια:

  1. Χίλια μπράβο ρε φίλε,τα διάβασα όλα!Αυτή είναι η βίβλος του MGS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ, ακόμη υπάρχουνε πολλά αλλά να γράψω ελπιζω να ξαναβρώ την διάθεση:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε, συγχαρητηρια για όλο αυτο το blog σου. Το Metal Gear Solid ειναι κατι παραπάνω απο παιχνιδι. Ευχομαι να ξανα βρεις τη διαθεση και να συνεχισεις και με τα υπολοιπα MGS που βγαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.p4rgaming.com/hideo-kojima-i-will-need-to-remake-every-metal-gear-game-twice-to-fix-the-continuity/

      Διαγραφή
  4. Φίλε, συγχαρητήρια! Το ιστολόγιο σου πραγματικά είναι άξιο θαυμασμού. Ελπίζω να ξανα βρεις την διάθεση, και να γράψεις και για το phantom pain.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα τεράστιο μπράβο και απο μένα φίλε μου BigBOSS για την υπέροχη δουλειά σου..Εύχομαι να βρεις όρεξη και διάθεση και για την συνέχεια...Πραγματικά είναι μια υπέροχη εγκυκλοπαίδεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή